ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Говори
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, нарегионалната конференција "Парламентарен надзор на ИПА фондови ", Скопје, 12.10.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на семинар за пристапните преговори со ЕУ за поглавје 22: Регионална политика и координација на структурни инструменти, Скопје, 09.10.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на конференцијата "ЕУ интеграцијата на Западен Балкан предизвици и можности", Скопје, 23.09.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на прес конференција за Меѓународниот ден на Младите, Скопје, 12.08.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, Speak up2 "Слобода на изразувањето и медиумите на земјите од Западен Балкан и Турција: Напредок и отворени прашања", Брисел, 20.06.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на конференцијата "ЕУ интеграцијата на земјите од Западен Балкан, предизвици и можности", Даблин, 13.06.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на "Глобални економски предизвици и можности", Истанбул, 07.06.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на 18-ти Берлински Меѓународен собир 2013, Одговорност пред Бога и луѓето, "Правдата воздига народи, но неправдата носи срам", Берлин, 06.06.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на сослушувањето на Европскиот Парламент, "Од сон до реалност: нов поттик за реформските процеси", Скопје, 04.06.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на промоцијата на Евровок, Скопје, 31.05.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на промоцијата на Стратегијата за соработка Македонија-Швајцарија 2013-2016, Скопје, 23.05.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на прес конференцијата за 9 Мај - Ден на Европа, Скопје, 26.04.2013
Говор на Заменик Претседателот задолжен за Европски прашања д-р Фатмир Бесими, на отварањето на меѓународната конференција “Вградување на знаењето за ЕУ”, Скопје, 24.04.2013
страница:  1  [ 2 ]  3 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.