ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Заменик Претседателот Бесими го отвори Собирот на македонските универзитети во Универзитет Американ Колеџ
"ЕУ Доручек" Одбележување на Денот на Европа, 9 Мај 2013
Средба на Заменик Претседателот Бесими со поранешните Вицепремиери за Европски Прашања
Заменик претседателот Бесими се сретна со Mинистерот за Надворешни Работи на Република Грција Аврамопулос
Заменик Претседателот Бесими ја промовираше проект иницијативата "Младите за Европа"
Одбележување на Меѓународниот ден на медиумите со неформална средба со новинари и претставници на медиумите
Заменик претседателот Бесими се сретна со Министерот за Надворешни Работи на Албанија Бумчи
Прес конференција за активностите за одбележување на Денот на Европа 2013
Бесими - "Европски Студии" програма која ќе овозможи услови за создавање на европски генерации
Отворање на меѓународната конференција “Вградување на знаењето за ЕУ”
Заменик претседателот Бесими се сретна со Амбасадорот на Република Латвија Н.Е. Маија Маника
Бесими – Хиса: Европската перспектива важен приоритет за регионот
Одржана четвртата средба на Управувачкиот комитет за изборна реформа
Бесими се сретна со Министерот за Внатрешни Работи на Република Финска
Бесими изрази сочувство во книгата на жалост во Британската амбасадата
Француски експерти ќе ги обучуваат македонските државни службеници за начинот на водењето на преговорите за членство во Европската унија
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59  [ 60 ]  61   62 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.