ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Бесими се сретна со НВО секторот за Извештајот и Акцискиот план
Бесими во конференцијата “Европските Проекти – Словенското искуство”
Вицепремиерот Бесими на Конференција за употреба на фондови за Ромите и 8-ми ромски економски бизнис форум
Средба на Андоновски со Асоцијацијата на екперти/советници на турскиот премиер
Бесими – Штајнакер: Да се исполнат препораките од извештајот
Бесими – Камсвог: Европската интеграција клуч за внатрешна и регионална интеграција
Средба Бесими - Пак: Европските вредности ќе ја донесат Европа во Македонија
Бесими - Стафансон: Потврдена поддршката на Кралство Шведска за Република Македонија во нејзиниот пат кон интеграција во Европска Унија
Бесими – Ховит: Важно е да се искористи препораката за започнување на преговори со ЕУ
Бесими - Торс: “Процесот на Европска интеграција е точка која ги зближува луѓето со различно етничко потекло во Република Македонија”
Бесими и се заблагодари на државната/јавната администрација за придонесот за последниот Извештај и побара поголем ангажман за исполнување на препораките од Извештајот
Државниот секретар Андоновски на Меѓународна конференција за развојна помош во Братислава
Голем одзив од страна на граѓанските организации на поканата за соработка на ЗПВРМ Бесими
Средба Бесими – Бароница Д’Соуза: Британија силно ја поддржува европската интеграција на Република Македонија
Средба Бесими – Европарламентарци: Во очекување на позитивен извештај за Република Македонија
Посета на Заменик Претседателот Бесими на Република Италија: Поддршка од Италија за европската интеграција на Република Македонија
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56  [ 57 ]  58   59   60   61   62 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.