ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Промоција на интернетска платформа на поимникот на Европската Унија Евровок
Средба со Делегација на Комисијата за европски прашања на Парламентот на Естонија
Средба на Вицепремиерот Бесими со делегација од Министерство за Надворешни Работи на Швајцарија
Посета со ЕУ Амбасадорите на програма за обука финансирана од ЕУ, Штип
Отварање на конференцијата "Иднината на Медиумската регулатива во Македонија"
Потпишана Спогодбата за соработка меѓу Амбасадата на Франција и Секретаријатот за Европски Прашања
Заменик претседателот Бесими го отвори “Семинарот за пристапување во ЕУ”
Бесими на отварањето на конференцијата "Нaдвор од кризата: Разгледани ЕУ Економски и Социјални Политики "
Бесими на отварањето на конференцијата Нaдвор од кризата:
Заменик Претседателот Бесими го отвори Собирот на македонските универзитети во Универзитет Американ Колеџ
"ЕУ Доручек" Одбележување на Денот на Европа, 9 Мај 2013
Средба на Заменик Претседателот Бесими со поранешните Вицепремиери за Европски Прашања
Заменик претседателот Бесими се сретна со Mинистерот за Надворешни Работи на Република Грција Аврамопулос
Заменик Претседателот Бесими ја промовираше проект иницијативата "Младите за Европа"
Одбележување на Меѓународниот ден на медиумите со неформална средба со новинари и претставници на медиумите
Заменик претседателот Бесими се сретна со Министерот за Надворешни Работи на Албанија Бумчи
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54  [ 55 ]  56   57 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.