ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Бесими: Во извештајот има препорака и не се откажуваме од патот кон ЕУ
Дискусија со вработените од Секретаријатот за европски прашања за Извештајот за напредок од ЕК и следење на Прес конференцијата на Штефан Филе, Скопје 10.08.2014
Вицепремиерот Бесими во работна посета на Подгорица
Бесими на работна посета во Албанија
Интензивирање на проектната соработка со НР Кина
Секретаријатот за европски прашања го одбележа Европскиот ден на јазиците "Креиран ѕид на јазиците"
Презентација на Бесими во Собрание за степенот на реализација на НПАА за прв и втор квартал
Чивнинг стипендиите можност за студирање во Британија
Бесими го презентираше придонесот на Република Македонија за евроинтегративниот процес пред амбасадорите на земјите членки на Европската Унија во Република Македонија
Во пресрет на Извештајот на Европската комисија Вицепремиерот Бесими во посета на Министерството за транспорт и врски во рамки на циклусот “ ЕУ-ИПА институционална координација“
Во пресрет на Извештајот на Европската комисија Вицепремиерот Бесими во посета на Министерството за образование и наука во рамки на циклусот “ ЕУ-ИПА институционална координација“
Во пресрет на Извештајот на Европската комисија Вицепремиерот Бесими во посета на Министерството за локална самоуправа во рамки на циклусот “ ЕУ-ИПА институционална координација“
Делегација на Генералниот Директорат за проширување во посета на Секретаријатот за Европски Прашања
Во пресрет на Извештајот на Европската комисија Вицепремиерот Бесими во посета на Министерството за труд и социјална политика во рамки на циклусот “ ЕУ-ИПА институционална координација“
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49  [ 50 ]  51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.