ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Вести
„Претставена регулативата ИПА II (2014-2020) пред претставниците на државната администрација“
Република Македонија доби подршка од НР Кина во висина од 20 милиони јуани
Вицепремиерот Бесими оствари средба со Еврокомесарот за проширување на Европската унија Штефан Филе
Средба на вицепремиерот Бесими со државниот потсекретар на Министерството за надворешни работи на Полска
Обраќање на Бесими на Отворениот ден на Евро-Атлантскиот совет на Македонија
Евроинтеграциите заедничка цел на земјите од Западен Балкан и Европска Унија
Обраќање на вицепремиерот Бесими во Центарот за европски политики во Брисел
“Еден ден за ЕУ”
Средба на Заменик Претседателот Бесими со Известувачот Ричард Ховит
Средба на Заменик Претседателот Бесими со Известувачот Ричард Ховит
Бесими оствари средба со Даниелсон, новиот директор на Генералниот директорат за проширување на Европската унија
Средба на Вицепремиерот Бесими со претседателот на Француско-австрискиот центар за приближување во Европа
Потпишан Меморандум за преземање на ТРАДОС софтверски систем
Претставена НПАА пред невладиниот сектор
Бесими и Орав на заедничка ИПА прес конференција
Вицепремиерот Бесими потпиша Меморандум за соработка со универзитетите од РМ
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48  [ 49 ]  50   51   52   53   54   55   56 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.