ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Вести
Членството во Европската Унија - зближувачки приоритет на сите граѓани на Република Македонија
Бесими: Со промоција на Европските вредности, да ја градиме Европската Македонија а со тоа да бидеме дел од Европска Унија
Бесими на посета на Република Словенија: Отворена и цврста поддршка на Словенија за Македонија пред Советот на ЕУ
Бесими - Улсон: Поддршката на Шведска за Македонија како процес на зајакнување на стабилноста и развојот во регионот на Западен Балкан
Средба на Заменик Претседателот Бесими со директорот на Енергетската Заедница
Поддршка на Вишеградската група за евроинтеграција на Република Македонија
Бесими – Винтон: Потребен поголем ангажман за промовирање на Европските вредности како придобивка за граѓаните на Македонија
Бесими се сретна со НВО секторот за Извештајот и Акцискиот план
Бесими во конференцијата “Европските Проекти – Словенското искуство”
Вицепремиерот Бесими на Конференција за употреба на фондови за Ромите и 8-ми ромски економски бизнис форум
Средба на Андоновски со Асоцијацијата на екперти/советници на турскиот премиер
Бесими – Штајнакер: Да се исполнат препораките од извештајот
Бесими – Камсвог: Европската интеграција клуч за внатрешна и регионална интеграција
Средба Бесими - Пак: Европските вредности ќе ја донесат Европа во Македонија
Бесими - Стафансон: Потврдена поддршката на Кралство Шведска за Република Македонија во нејзиниот пат кон интеграција во Европска Унија
Бесими – Ховит: Важно е да се искористи препораката за започнување на преговори со ЕУ
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42  [ 43 ]  44   45   46   47   48 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.