ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Вести
Втор Форум со поранешните вицепремиери задолжени за европски прашања во организација на Бесими
Заменик Претседателот Бесими на “ЕУ - ИПА Институционална координација”
Обележување на Меѓународниот ден на младите, 12 Август
Бесими: Поголема вклученост на младите во градење на Европска Македонија
Бесими на десеттиот состанок на Советот за Стабилизација и Асоцијација меѓу Република Македонија и ЕУ
Посета на Заменик Претседателот Бесими во агенцијата за финансиска поддршка во земјоделство и рурален развој
Средба на Заменик Претседателот на Владата Бесими со амбасадорот на Република Словенија, Н.Е. Бранко Раковец
Петтиот официјален состанок на Секторскиот Мониторинг Комитет за следење на ИПА Компонента 1
Бесими го презентираше статусот на реализација на ИПА фондовите пред Комисијата за Европски Прашања
Вицепремиерот Бесими во Софија: Република Македонија и Република Бугарија ја споделуваат Европската визија за регионот
ЗП Бесими на седницата на Националниот Совет за Евро-Интеграции
Вицепремиерот Бесими на конференцијата “Speak Up!2” во Брисел, за Слободата на Изразување и Медиуми во Западниот Балкан и Турција
Брифинг на Заменик Претседателот Бесими со Амбасадорите на земјите членки на ЕУ, во пресрет на Состанокот на Европскиот Совет
Протоколарна средба на ЗПВРМ д-р Фатмир Бесими со Амбасадорот на Република Хрватска, Н.Е. Златко Крамарич
Средба Бесими-Рикер: Евро-атлантската перспектива на Западен Балкан останува заеднички интерес на Република Македонија и Соединетите Американски Држави
Работна посета на ЗПВРМ д-р Фатмир Бесими на Република Ирска
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36  [ 37 ]  38   39   40   41 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Проектни единици
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2018 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.