ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Државниот Секретар во Секретаријатот за Европски Прашања, Ана Блажеска –Гостин предавач на четиринаесеттата сесија на ПОЛИТЕА
Во организазија на Секретаријатот за европски прашања одржана презентација за “Еразмус+ “ на Универзитетот на Југоисточна Европа
Интервју со заменик-претседателот на Владата задолжен за евроинтеграции Фатмир Бесими
Вицепремиерот Бесими го прими на состанок Генералниот секретар во министерството за надворешни работи на Република Италија
Програмска мисија за Инвестициска рамка за Западен Балкан
Вицепремиерот Бесими изврши теренска посета на мигрантскиот камп "Винојуг" Гевгелиjа во однос на донаторската координација
Државниот секретар за европски прашања Ана Блажеска во работна посета на Полска
Средба на Вицепремиерот Бесими со новоименуваниот директор на Канцеларијата на Светска банка во Република Македонија Марко Мантованели
Потпишување на Меморандум за соработка помеѓу Секретаријатот за европски прашања и Македонската Академија на науките и уметностите
ЕУ Ѕвезди Дебата на тема " Социјалните медиуми и слободата на изразувањето "
Делегација од Комисијата за европски прашања на холандскиот парламент на средба со Вицепремиерот Бесими
Вицепремиерот Бесими и Амбасадорката на Франција Лоренс Оер потпишаа писмо за соработка
Средба на Вицепремиерот Бесими со министерот за надворешни работи на Италија Гентилони
Донаторска средба посветена на миграцијата
Бесими – Чолаку: Зајакнување на соработката во евроитеграциите
ЕУ во Македонија Дестинација Шпанија-спорт
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  [ 36 ]  37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.