ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Адеми на затворањето на проектот „Одржлив систем за ЕУ обуки“: обучени 300 државни службеници, соработката со Кралството Норвешка продолжува
Завршување на твининг проект „Јакнење на капацитетите за процесот на европската интеграција“финансиран од ЕУ
Презентирани можностите што ги нуди воспоставената соработка меѓу Секретаријатот за европски прашања и Колеџот на Европа - Натолин
Адеми на отворање на проектот "Рехабилитација и проширување на канализационата мрежа во општина Куманово"
Адеми на отворањето на конференцијата „Република Македонија – 10 години од ЦЕФТА 2006”
Вицепремиерот Арбр Адеми оствари средба со новиот француски амбасадор Кристиан Тимоние
Средба на вицепремиерот Арбр Адеми со амбасадорот на Република Италија во Република Македонија Карло Ромео
Средба на Државниот секретар за европски прашања Ана Блажеска со амбасадорот на Суверениот воен ред на Малта Павел Гиерински
Средба на Вицепремиерот Адеми со еврокомесарот за проширување и соседска политика Јоханес Хан
Средба на Вицепремиерот Адеми со државниот секретар Дезир
Државниот секретар Блажеска на средба со Винтон
Државниот секретар Блажеска на прослава на Светскиот ден на институтите „Конфуциј“
Одбележан „Ден без автомобили“
Вицепремиерот Адеми со свое обраќање на информативниот настан за отворање на првиот повик во рамки на ИПА 2 програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија
Вицепремиерот Арбр Адеми оствари средба со новиот унгарски амбасадор Ласло Иштван Дукс
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33  [ 34 ]  35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.