ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Вести
Обраќање на Вицепремиерот Адеми на завршниот настан на ИПА проектот “Зајакнување на капацитети за имплементација на законодавството за животна средина на локално ниво”
Државниот секретар Ана Блажеска во работна посета на Полска
Обраќање на вицепремиерот Адеми на церемонијата по повод преземањето на претседателството со Вишегратската група
Свечено затворање на проектот „Поддршка на Секретаријатот за европски прашања“
Состанок на Државниот секретар за европски прашања, г-ѓа Ана Блажеска и висока делегација од Франција
Се одржа единаесеттиот ТАИБ Секторски мониторинг комитет
13- ти Состанок на Комитетот за Стабилизација и Асоцијација помеѓу Република Македонија и Европска Унија
Државниот секретар за европски прашања Ана Блажеска во Андора на осмиот состанок на високо ниво „Глобални сили, локални гласови“
Средба на вицепремиерот Адеми со Н.Е. г. Јачек Стефан Мултановски
“EУ Разговори”-Дебата на тема: “Париски Договор-Климатски промени, Управување со водите”
“ЕУ во Македонија”- Кафе пауза со амбасадата на Кралството Холандија
Државниот секретар г-ѓа Блажеска во работна посета на Брисел
Средба на вицепремиерот Адеми со г-ѓа Луиза Винтон
Средба на вицепремиерот Адеми со амбасадорот на Република Косово во Република Македонија г. Илбер Хиса
Средба на Вицепремиерот Адеми со aмбасадорот на Италија Белели
Редовен состанок со претставници од ИПА структурата и претставници од ДЕУ
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  [ 32 ]  33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.