ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Предавање на тема „Иднината на ЕУ 2025 и од аспект на Република Македонија“
Меѓународната конференција „Добри практики за обука во земјите-членки на ЕУ“
Презентација „Градење капацитети за ЕУ“
Работна средба за европската агенда, Адеми-Жбогар
Средба на Вицепремиерот Адеми со студенти од факултетот за политички науки
Средба Адеми-Бејли
Остварена средба на ЗПВРМ Адеми со наградените ромски невладини организации за интеграција на Роми
Новинари од водечките европски медиуми на средба со Вицепремиерот Адеми
Блажеска на форумот „Европски перспективи за локален развој”
ИПА мониторинг комитети
Адеми, Кларк и Винтон во посета на проекти реализирани со УНДП
Студенти од Економски факултет во посета на Секретаријатот за европски прашања
Секретаријатот за европски прашања домаќин на предавање за студентите од Американ Колеџ
Завршен настан во Делегацијата на ЕУ, нова генерација млади професионалци од Западен Балкан
Млади професионалци од Западен Балкан во посета на Македонија во рамките на „Европската шема за млади професионалци“
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30  [ 31 ]  32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.