ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Вести
Оддржана работилница за воведување на Заедничката рамка за оценка (Common Assessment Framework (CAF))
„Очекувања, предизвици и следни чекори во евроинтеграциите“
Средба на вицепремиерот Бесими со амбасадорот на Данска г-ѓа Лисалоте Пласнер
Средба на вицепремиерот Бесими со г-ѓа Рене Џоунс Бос
Средба на вицепремиерот Бесими со германската пратеничка Геринг
Средба на вицепремиерот Бесими со Мари Пјер Поарие, регионален директор на УНИЦЕФ
Бесими во Брисел: Очекувањата се големи за да се имплементира политичкиот договор за да добиеме нова препорака за преговори
Средба на вицепремиерот Бесими со известувачот за Република Македонија во Европскиот парламент, Иво Вајгл
Предавање на унгарскиот експерт г. Залаи Чаба во Секретаријатот за европски прашања
Средба на вицепремиерот Бесими со министерот на надворешни работи на Босна и Херцеговина
Работна посета на Бесими во Брисел
Средба на вицепремиерот Бесими со г. Вилем Вутер Пломп
Средба на вицепремиерот Бесими со г-ѓа Ренате Коблер
Регионална работилница за терминологија од областа на ЕУ
Средба на вицепремиерот Бесими со г-ѓа Данијела Баришиќ
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29  [ 30 ]  31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2018 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.