ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Вести
Државниот секретар во Секретаријатот за Европски прашања Ана Блажеска е во официјална посета на Белград, Република Србија.
Арбр Адеми официјално ја презеде должноста во ресорот евроинтеграции од Фатмир Бесими
Презентацијата на Процедуралниот прирачник за терминологија
Вицепремиерот Бесими учествуваше на Конференцијата Економист - Светот во 2016
Оддржана работилница за утврдување на терминологија за поглавјата 23 и 24 од правото на Европската Унија
Одржан состанок на Второ (техничко) ниво на Националниот инвестициски комитет
Учество на Државниот Секретар, Ана Блажеска на вториот координативен состанок на донаторите за земјите од Западен Балкан
Работилница за фундаментални права во Македонија
Средба на Вицепремиерот Бесими со министерот за Европа, интеграција и надворешни работи на Австрија, г. Себастијан Курц
Претставници од Секретаријатот за европски прашања на студиска посета во Загреб
Средба на вицепремиерот Бесими со министерот за Европа на Велика Британија
Средба на вицепремиерот Бесими со министерот за Европа на Велика Британија
Државниот Секретар во Секретаријатот за Европски Прашања, Ана Блажеска –Гостин предавач на четиринаесеттата сесија на ПОЛИТЕА
Во организазија на Секретаријатот за европски прашања одржана презентација за “Еразмус+ “ на Универзитетот на Југоисточна Европа
Интервју со заменик-претседателот на Владата задолжен за евроинтеграции Фатмир Бесими
Вицепремиерот Бесими го прими на состанок Генералниот секретар во министерството за надворешни работи на Република Италија
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24  [ 25 ]  26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2018 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.