ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Вести
Обраќање на вицепремиерот Бесими на социјално-економскиот дијалог меѓу Република Македонија и Европската Унија
Одржана Донаторска координативна средба
Бесими – Могерини официјална средба во Брисел
Средба на вицепремиерот Бесими со вицепремиерот Мирослав Лајчак
Вицепремиерот Бесими оствари средба со директорот во Директоратот за проширување на Европската Комисија, Александра Кас Грање
Средба на вицепремиерот Бесими со известувачот за Република Македонија во Европскиот парламент, Иво Вајгл
Прва официјална средба на Вицепремиерот Бесими со Еврокомесарот Хан - Забрзување на ЕУ интеграциите, политичко единство и економски развој
Вицепремиерот Бесими во посета на Франција
Потпишување на Спогодбите за финансирање на ТАИБ дел 2 - Инфраструктурни проекти и ИПАРД помошта од Компонента 5
Вицепремиерот Бесими на 12-от состанок на Мешовит парламентарен комитет - Република Македонија и Европската Унија
Дискусија за Извештајот од Европската комисија со Стопанските комори
Средба на вицепремиерот Бесими со амбасадорот на Кралството Норвешка, Н.Е Нилс Рагнар Камсвог
Бесими ја презентираше ИПА 2 пред Комисијата за европски прашања во Собранието на Република Македонија
Обраќање на Вицепремиерот Бесими по повод одбележувањето на 10 годишнината на Европската бизнис асоцијација
Обраќање на Бесими на шестиот Работен состанок за инклузија на Роми и Роми бегалци
Бесими:Во ЕУ Агендата не се работи за тоа дали сме лево или десно политички ориентирани туку за тоа дали работиме во насока на нашата европска иднина или се враќаме назад
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23  [ 24 ]  25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Проектни единици
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2017 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.